IZKOPI

Kakšni so začetni koraki pri gradnji?

Gradbeno dovoljenje je zagotovo velik del poti pri gradnji, pa vendar predstavlja le sam vrh tistega, kar šele sledi. Za začetno fazo imenujemo vsa pripravljana dela, ki parcelo, kjer bo gradnja potekala, pripravijo za nadaljnje postopke. Sledi odstranjevanje večjih ovir kot so drevesa in skale, poravnava terena in zasipanje jarkov, kjer bi se lahko nabirali voda in blato. Vlažna zemljišča je nato treba osušiti, sledijo pa izkopi jam in jarkov za odvodnjavanje. Nato sledi količenje stavbe, kar dejansko pomeni prenos pozicije hiše z načrta na teren.

Zemeljska dela zajemajo pripravo gradbene jame in primerno zaščito, bistvo pa je, da se pride do nosilnejših tal, ki bodo vzdržala strukturo hiše. Pred izdelavo temeljev je treba izkopati primerne kanale in izdelati komunalne priključke za stavbo. Seveda je ta dela potrebno prepustiti strokovnjakom, ki zadeve uredijo s profesionalno opremo, predvsem pa poskrbijo tudi za odpravo morebitnih nepredvidenih nevšečnosti, ki se lahko pojavijo med samim postopkom.

Izvajamo izkope za

Hišo

Kanalizacijo

Elektriko

Vodovod

Zbiralnike za deževnico

Cistilne naprave

Bazene

Ribnike

Gradnjo cest

Imate vprašanje?

Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.
Veselimo se sodelovanja z vami.
Pokličite nas!

05/996-87-93

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri